Din Karriere

Vi tager dine karriere- og jobønsker seriøst! Hos Badenoch & Clark hjælper vi dig aktivt med at udvikle og opbygge din karriere. Vi bruger tid på at forstå, hvad der er vigtigt for dig i dit næste job. 

Vores speciale er direktører, funktionschefer, ledere og specialister. Vi har et stort netværk af spændende lokale og internationale virksomheder, som vi samarbejder med og kender godt. Det giver os mulighed for at lave de bedste match – både for virksomheden og for dig.

Du kan holde dig orienteret om vores opslåede stillinger nedenfor. Vi anbefaler også, at du opretter dig hos Badenoch & Clark. Mange stillinger slås ikke op, men vi arbejder aktivt og konkret med de kandidater, der er i vores database. 


Lad os hjælpe dig med din karriere

Som kandidat i en af vores rekrutteringsprocesser får du gode råd og konkrete tilbagemeldinger – også hvis du ikke får jobbet. 

Vi har hjulpet mange kandidater videre til deres næste drømmejob. Stillingerne besættes ofte uden annoncering. Kontakt os, så du kan høre, om vi også kan hjælpe dig. Eller registrér dig i vores database, så tager vi kontakt til dig.

Kontakt os

Kontakt en af vores konsulenter i dag og tag et nyt skridt i din karriere.


VESTDANMARK
Søren Frichs Vej 40 A, stuen
8230 Åbyhøj

+45 3838 1180

Mød konsulenterne i Vest

ØSTDANMARK
Falkoner Allé 1, 4. sal
2000 Frederiksberg

+45 3888 9400

Mød konsulenterne i Øst

Del denne side på