eGain søger energi rådgiver / projektleder -klimatilpasset opvarmning

 • Sted
  København


User-added image


eGain har leveret klimatilpasset opvarmning siden 2003 og fremstår i dag som en stor international virksomhed. De er verdensførende inden for klimatilpasset opvarmning i boligejendomme, hvilket reducerer klimapåvirkningen i mere end 250.000 lejligheder i hele Europa. De bestræber sig på at være den mest ambitiøse partner for miljøbevidste ejendomsselvskaber. Virksomheden, som er i stor vækst, blev grundlagt i Sverige, er beliggende i 11 lande
- eGain Danmark er en del af eGain International, som har hovedkontor i Sverige og beskæftiger i dag 48 medarbejdere.
Læs nærmere om virksomheden på: www.egain.se/dk

 
  
eGain har travlt, og har gennem en årrække oplevet en forsat stor vækst og udvikling. Virksomheden ønsker, derfor at styrke og udvide teamet i på det danske kontor i Valby, ved at ansætte en energisk og fagligt dygtig energi rådgiver- projektleder til en nyoprettet stilling. Når en aftale er indgået mellem salg og kunden, overtager den nye medarbejder projektet og bliver ansvarlig for hele installeringsprocessen samt den efterfølgende opfølgning. Du får et tæt samarbejde med salg og en daglig kontakt til underleverandører og kunder. En travl hverdag med mange bolde i luften og hvor dagene sjældent er ens. Brænder du for at arbejde med energi rådgivning og projektledelse inden for ejendomsbranchen? - så grib den unikke mulighed nu.  

Primære arbejdsopgaver:

 •  Kunderådgivning og udarbejdelse af energioptimering
 • Kvalitets- projektansvarlig for nye projekter 
 • Kontakt og indkøb til underleverandører
 • Sikre korrekt installation og test af klimakontrol
 • Løbende system – og kvalitetsovervågning af driften
 • Vedligeholde og udvikle tætte kunderelationer
 • Tæt kundekontakt og vejledning omkring løbende installationer
 • Rapportering til energiselskaber
 
Baggrund og personlighed:
Stillingen henvender sig til en medarbejder som har flere års erfaring fra branchen og et godt kendskab til projektledelse. Vi forventer du kommer med en uddannelse med fokus på energi, varme, el, teknologi- og helst til fast ejendom. Dansk og engelsk beherskes flydende både i skrift og tale. Dine computerfærdigheder er i top og du er hurtig til at lære nye programmer.
Vi lægger stor vægt på din personlighed, som kan være afgørende for din succes i jobbet. Derfor er du først og fremmest en motiverende og tillidsvækkende person, som er nem at omgås. Det er ganske naturligt for dig, at opbygges et tillidsfuldt og tæt forhold både til kunder og medarbejder. Du er en selvkørende og serviceminded person, som er en god kommunikator på alle niveauer. Selv i komplekse problemstillinger, har du en diplomatisk fremtoning og et overblik uden at miste detaljen.
 
Virksomheden tilbyder dig:
En spændende og varierende stilling i en markedsledende virksomhed både i Danmark og i udlandet. En velkonsolideret virksomhed i en meget positiv udvikling, med en stor forventning til stigende vækst i de kommende år. Der er rige muligheder for at udvikle jobbet, dig selv kombineret med energirådgivning og teknisk indsigt. Hos eGain er det vigtigt, at deres medarbejdere trives, så du vil blive værdsat for dine kompetencer og din indsats. Rette person tilbydes en attraktiv løn efter kvalifikationer og dertil pension, sundhedsforsikring, bærbar, mobil, internet m.m.
 
Henvendelse:
Har du ovennævnte kvalifikationer, og er dette job interessant for dig, er du velkommen til at sende din ansøgning og CV i en og samme Word-fil via ”søg stillingen”. Al henvendelse via denne stilling foregår gennem Badenoch & Clark som varetager denne proces.
Har du yderligere spørgsmål til denne stilling er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Dorte Mathisen (holder ferie fra den 1. -16. juni) på 2331 0959. Venligst bemærk, at annoncen bliver løbende opdateret på nettet, så længe stillingen er i proces.
 
 

Del denne side på