Om os

Badenoch & Clark er et førende, internationalt rekrutteringsfirma, der hjælper kandidater og arbejdsgivere med at træffe gode valg. Vi hjælper kandidater med at tage det næste karriereskridt og virksomheder med at lægge rekrutteringsstrategien og nå langsigtede mål. Vi har hjulpet kandidater og virksomheder siden 1980 og sætter en ære i at give vores kandidater og kunder konkurrencefordel.

Vi matcher ledere, specialister og erfarne medarbejdere med de rigtige virksomheder. Vi har dygtige konsulenter med erfaring fra alle brancher og funktioner, og hjælper med rekruttering, search, outplacement og assessement.

Vores mission

Vores mission er at skabe gode resultater for vores samarbejdspartnere gennem succesfuld rekruttering. Det handler om at finde præcis dén person, der har den rigtige faglige baggrund og erfaring i kombination med de nødvendige personlige egenskaber, evner og motivation.

Mød vores konsulenter

Vores kompetente rekrutteringskonsulenter og rådgivere gør os til det selskab, vi er. Alle vores konsulenter har solid erfaring med rekruttering og udvælgelse af dygtige ledere og specialister, samt stærke faglige kompetencer og et solidt netværk inden for deres respektive ansvarsområder.

Med bred erfaring og træfsikker metodik gør vi vores yderste for at indfri dine forventninger til os — hvad enten du er kandidat eller kunde.

Mød teamet

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende vores rekrutteringsydelser?
Udfyld venligst skemaet herunder, så kontakter en af vores konsulenter dig hurtigst muligt.

*
*