I Badenoch & Clark er vi optaget af at opbygge varige relationer. Vellykket rekruttering handler om flere ting. Først og fremmest sætter vi os ind i dine behov og udfordringer i din branche. Du får adgang til vores markedskendskab samt vores viden og erfaring om, hvordan vi finder de bedste kandidater til dig. Vores mål er, at virksomheden når dens mål og resultater gennem effektiv rekruttering. Vores kerneområder er funktionschefer, managere, ledere, direktører og specialister. 

Vi arbejder med rekrutteringer og search, men vi arbejder også proaktivt med vores kandidater. Det betyder, at vi løbende kontakter og vurderer dygtige kandidater og aktivt hjælper dem videre. På den måde kan vi ofte forkorte processen, så I hurtigere kan få ansat den rette kandidat i til jobbet.

Vores håndtering baseres på forståelse af jeres virksomhed og målsætninger og skal sikre, at jeres næste medarbejder kan bidrage aktivt til dem. Vores processer og erfaringer sikrer, at kun de mest kvalificerede kandidater kommer i betragtning. 

Et værdifuldt samarbejde

Som kunde får du adgang til et omfattende netværk af kandidater, et bredt udvalg af HR-ydelser og et team af erfarne rekrutteringsrådgivere. Vi identificerer, motiverer og udvælger den bedst tilgængelige kandidat.

Vi holder dig godt informeret gennem hele rekrutteringsprocessen.

Vi kan hjælpe dig med din næste rekruttering »

Vores ydelser

Annonsering

Annonceret rekruttering

Søk

Executive Search

Second Opinion

Assessment